Фаршированы кабачки
Порции | 2 |
Время | 1 час |
Кухня | Домашние рецепты |
Категория | Закуски |
Способ | Классический |
Кабачки, фаршировані овочами і сиром)
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,79 г
Жиры 1,26 г
Углеводы 3,29 г
Калорийность 29 ккал
Вам нужно
Молочные продукты
Каймак | 2 ст. л. |
Овощи свежие
Кабачок | 4 шт. | |
Перец болгарский | 1 шт. | |
Помидоры черри | 8 шт. | |
Чеснок | 4 шт. |
Сахар, мёд, соль
Соль | п/в |
Специи, пряности, добавки
Паприка молотая | п/в | |
Перец черный молотый | п/в |
Сыры
Сыр твердый | 3 ст. л. |
Шаги приготовления
Шаг 1
Кабачок | 4 шт. | |
Помидоры черри | 8 шт. | |
Каймак | 2 ст. л. | |
Перец болгарский | 1 шт. | |
Чеснок | 4 шт. | |
Сыр твердый | 3 ст. л. | |
Соль | п/в | |
Перец черный молотый | п/в | |
Паприка молотая | п/в |
Кабачки помити, обрізати з двох сторін. За допомогою ложки очистити кожну половинку кабачка від середини. Нарізати м’якоть кабачка на кубики, заповнити ними кабачок.
Шаг 2
Нарізати помідори і болгарський перець на кубики. Додати в кабачок.
Шаг 3
Викласти в кожну половинку кабачка сир, дрібно нарізаний часник. Посолити, поперчити за смаком. Додати копчену паприку.
Шаг 4
Посипати кабачки зверху тертим пармезаном. Запікати кабачки при 180 ° С в духовці протягом 30-40 хвилин.
Подавати відразу після приготування.