YanaBuzinna
пятница, 10.11

Фаршированы кабачки

Порции2
Время1 час
КухняДомашние рецепты
КатегорияЗакуски
СпособКлассический

Кабачки, фаршировані овочами і сиром)

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,79 г
Жиры 1,26 г
Углеводы 3,29 г
Калорийность 29 ккал
нравится
11 добавили себе
Вам нужно
Молочные продукты
Каймак 2 ст. л.
Овощи свежие
Кабачок 4 шт.
Перец болгарский 1 шт.
Помидоры черри 8 шт.
Чеснок 4 шт.
Сахар, мёд, соль
Соль п/в
Специи, пряности, добавки
Паприка молотая п/в
Перец черный молотый п/в
Сыры
Сыр твердый 3 ст. л.
Шаги приготовления
Шаг 1
Кабачок4 шт.
Помидоры черри8 шт.
Каймак2 ст. л.
Перец болгарский1 шт.
Чеснок4 шт.
Сыр твердый3 ст. л.
Сольп/в
Перец черный молотыйп/в
Паприка молотаяп/в

Кабачки помити, обрізати з двох сторін. За допомогою ложки очистити кожну половинку кабачка від середини. Нарізати м’якоть кабачка на кубики, заповнити ними кабачок.

Шаг 2

Нарізати помідори і болгарський перець на кубики. Додати в кабачок.

Шаг 3

Викласти в кожну половинку кабачка сир, дрібно нарізаний часник. Посолити, поперчити за смаком. Додати копчену паприку.

Шаг 4

Посипати кабачки зверху тертим пармезаном. Запікати кабачки при 180 ° С в духовці протягом 30-40 хвилин.

Подавати відразу після приготування.

Смотреть рецепт полностью