drfdd
пятница, 14.49

Курячий паштет

Порций10
Время1 час 30 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияЗакуски
СпособМультиварка
-
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 9,52 г
Жиры 11,17 г
Углеводы 4,2 г
Калорийность 167 ккал
3 добавили себе
Вам нужно
Алкоголь
Бренди 50 г
Зелень и листовые овощи
Тимьян свежий 50 г
Масла, жиры
Сливочное масло 100 г
Овощи свежие
Лук репчатый 1 шт.
Морковь 2 шт.
Субпродукты
Печень куриная 500 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Печень куриная500 г
Бренди50 г
Тимьян свежий50 г
Лук репчатый1 шт.
Морковь2 шт.
Сливочное масло100 г
1️⃣Почистити цибулю та моркву. Моркву натерти, цибулю подрібнити. Підсмажити все в режимі “Смаження” 5 хвилин

2️⃣Додати промиту печінку, гілочки тим’яну, бренді, приправи та перемкнути на режим “Тушкування” (1 година)

3️⃣Трохи охолодити, додати вершкове масло та збити блендером. Кажуть, що для регуляції консистенції можна додати вершки чи молоко, але в мене раз з разом виходить “як треба”. Якщо паштет зарідкий, то не бійтесь — просто ставте в холодильник в гарненьку скляну місткість і він схопиться і теж стане “як треба”😉
Смотреть рецепт полностью