Торт Крекер
| Порций | 10 |
| Время | 59 мин |
| Кухня | Домашние рецепты |
| Категория | Торты |
| Способ | Классический |
-
Крекер - 2 пачки по 180 г (вершковий і шоколодний)
-
Домашня сметана - 1 л
-
Цукор - 0,5 л
-
Ванільний цукор - 5 г
-
Желатин - 25 г
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 4,9 г
Жиры 9,59 г
Углеводы 36,54 г
Калорийность 247 ккал
Вам нужно
Молочные продукты
| Сметана | 1 л |
Сахар, мёд, соль
| Сахар ванильный | 5 г | |
| Сахар-песок | 0,5 л |
Специи, пряности, добавки
| Желатин | 25 г |
Шаги приготовления
Шаг 1
| Сметана | 1 л | |
| Сахар-песок | 0,5 л | |
| Сахар ванильный | 5 г | |
| Желатин | 25 г |
-
Сметан , цукор і ваніль збити міксером до піни.
-
Додати розведений з теплою водою желатин і розмішати.
-
В одній великій посудині вимішати крекер і крем що вийшов.
-
Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 12 год.
Смачного!*.