polozhytel
понедельник, 21.32

Kiwi Basil Gin Smash

Порция1
Время2 мин
КухняАвстралийская кухня
КатегорияКоктейли
СпособКлассический
Pura vida
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 0 г
Жиры 0 г
Углеводы 0 г
Калорийность 263 ккал
и 1 нравится
3 добавили себе
Вам нужно
Алкоголь
Джин 30 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Джин30 г
Ingredients
1.5 oz gin
3/4 oz Lime juice
3/4 oz Kiwi Basil Mix
Ice cubes
Instructions
Kiwi Basil Mix:
Put the pulp of 5 kiwis, 5 oz water, 2 tablespoons sugar and 15 fresh basil leaves in a blender. Blend properly so that the ingredients break down and the mixture has a great color. As soon as there are no more large leaves to be seen, the strain the contents into a bottle.
Fill a glass with 2-3 ice cubes
Add the gin and press the lime juice into it.
Now top up the glass with the rest of the kiwi-basil mixture.
Notes
The kiwi-basil lemonade can be kept in the refrigerator for about 1 week. As soon as you boil the lemonade after straining it, the taste changes slightly, but it has a longer shelf life. The lemonade should always be sealed airtight so that the color does not change quickly.
Смотреть рецепт полностью