Natalie16
четверг, 15.19

Сорбет🍧

Порции3
Время5 часов 59 мин
КухняИтальянская кухня
КатегорияДесерты
СпособКлассический
Для сорбету: полуниця - 250г; цукор - 50г; апельсиновий сік - 30мл; листочок м'яти - для прикраси. 🍧🍓
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 0,58 г
Жиры 0,25 г
Углеводы 21,84 г
Калорийность 87 ккал
и 9 нравится
49 добавили себе
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Мята свежая 1 г
Сахар, мёд, соль
Сахар-песок 50 г
Соки, воды, напитки
Апельсиновый сок 30 мл
Фрукты, ягоды
Клубника 250 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Клубника250 г
Сахар-песок50 г
Апельсиновый сок30 мл
Мята свежая1 г
Зі свіжого апельсина вичавити сік. У сік всипати цукор, довести до кипіння. Кип'ятити 2-3хв. Сироп охолодити. Полуницю подрібнити. Влити охолоджений сироп, перемішати. Поставити в морозильник на 5-6год. Щогодини ложкою добре перемішувати. Готовий Сорбет викласти в креманку, прикрасити листком м'яти.
Смотреть рецепт полностью