Сорбет🍧
Порции | 3 |
Время | 5 часов 59 мин |
Кухня | Итальянская кухня |
Категория | Десерты |
Способ | Классический |
Для сорбету: полуниця - 250г; цукор - 50г; апельсиновий сік - 30мл; листочок м'яти - для прикраси. 🍧🍓
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 0,58 г
Жиры 0,25 г
Углеводы 21,84 г
Калорийность 87 ккал
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Мята свежая | 1 г |
Сахар, мёд, соль
Сахар-песок | 50 г |
Соки, воды, напитки
Апельсиновый сок | 30 мл |
Фрукты, ягоды
Клубника | 250 г |
Шаги приготовления
Шаг 1
Клубника | 250 г | |
Сахар-песок | 50 г | |
Апельсиновый сок | 30 мл | |
Мята свежая | 1 г |
Зі свіжого апельсина вичавити сік. У сік всипати цукор, довести до кипіння. Кип'ятити 2-3хв. Сироп охолодити. Полуницю подрібнити. Влити охолоджений сироп, перемішати. Поставити в морозильник на 5-6год. Щогодини ложкою добре перемішувати. Готовий Сорбет викласти в креманку, прикрасити листком м'яти.