Запечені яйця в беконі
| Порция | 1 |
| Время | 15 мин |
| Кухня | Украинская кухня |
| Категория | Гарниры |
| Способ | Классический |
Кето-рецепт
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 12,57 г
Жиры 14,08 г
Углеводы 0,8 г
Калорийность 185 ккал
Вам нужно
Мясо
| Бекон | 20 г |
Сахар, мёд, соль
| Соль морская | п/в |
Специи, пряности, добавки
| Перец черный молотый | п/в |
Яйца
| Яйцо куриное | 2 шт. |
Шаги приготовления
Шаг 1
| Яйцо куриное | 2 шт. | |
| Бекон | 20 г | |
| Соль морская | п/в | |
| Перец черный молотый | п/в |
Розігріти духовку до 180 градусів. Підготувати 2 форми для кексів.
Шаг 2
Помістити по шматку бекону в кожну форму. Акуратно розбити яйце в кожен кекс.
Шаг 3
Приправити морською сіллю и свіжо меленим чорним перцем.
Шаг 4
Запікати десь 12-15 хв. або до тих пір, поки бекон не стане хрустким и яйця не приготуються.