Kristina Turchyn-Kolbukh
пятница, 12.00

Кабачкова ікра

Порций9
Время2 часа 30 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияЗаготовки и соленья
СпособКлассический

Кабачкова ікра найвідоміша закуска із кабачка.А приготовлена кабачкова ікра в домашніх умовах ну дуже смачна,тим більше багато часу не займе.

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,34 г
Жиры 5,68 г
Углеводы 4,72 г
Калорийность 72 ккал
и 1 нравится
4 добавили себе
Вам нужно
Масла, жиры
Подсолнечное масло 100 г
Овощи свежие
Кабачок 5 кг
Лук серебристый (белый) 1 кг
Соусы
Майонез 360 г
Томатная паста 380 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Кабачок5 кг
Лук серебристый (белый)1 кг
Подсолнечное масло100 г
Майонез360 г
Томатная паста380 г

Кабачки очистити і потерти на грубій тертці.

Шаг 2

Викинути в кастрюлю і тушити 2 години.

Шаг 3

1 кг Цибулі нарізати кубиками і підсмажити до золотої скоринки/100гр олії

Шаг 4

Протушивши кабачки 2 години додати пересмажену цибулю,майонез,пасту,2ст.л солі,1 ч.л. перцю,1 стакан цукру.Все вимішати і ще 30хв тушити.

Шаг 5

Розкласти все в стерилізовані банки і закрутити.

Смотреть рецепт полностью