"Скажені" зелені помідори!
| Порций | 10 |
| Время | 1 час |
| Кухня | Украинская кухня |
| Категория | Заготовки и соленья |
| Способ | Классический |
Дуже смачна, гостра закуска!
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 0,42 г
Жиры 0,09 г
Углеводы 5,66 г
Калорийность 24 ккал
Вам нужно
Овощи свежие
| Острый перец пири-пири | 5 шт. | |
| Перец болгарский | 5 шт. | |
| Помидоры (томат) | 4 кг | |
| Чеснок | 5 шт. |
Сахар, мёд, соль
| Сахар-песок | 400 г | |
| Соль | 200 г |
Соки, воды, напитки
| Вода | 5 л |
Специи, пряности, добавки
| Перец длинный | 5 шт. | |
| Столовый уксус | 1 ст. |
Шаги приготовления
Шаг 1
| Помидоры (томат) | 4 кг | |
| Перец длинный | 5 шт. | |
| Перец болгарский | 5 шт. | |
| Острый перец пири-пири | 5 шт. | |
| Чеснок | 5 шт. | |
| Вода | 5 л | |
| Столовый уксус | 1 ст. | |
| Сахар-песок | 400 г | |
| Соль | 200 г |
Підготувати перець болгарський , перець гіркий, часник та зелені помідори.
Шаг 2
НАЧИНКА: перемолоти перець болгарський, перець гіркий, часник.
Шаг 3
Надрізати зелені помідори на 4 частинки, заповнити начинкою та зложити в стерелізовані банки.
Шаг 4
підготувати МАРИНАД: на 5 літрів води: - 1 ст. уксусу
- 400 гр. цукру
- 200 гр. солі.
Шаг 5
Всім приємного апетиту!