Viktoria Guzhovskaya Vakulenko
пятница, 05.15

"Скажені" зелені помідори!

Порций10
Время1 час
КухняУкраинская кухня
КатегорияЗаготовки и соленья
СпособКлассический

Дуже смачна, гостра закуска!

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 0,42 г
Жиры 0,09 г
Углеводы 5,66 г
Калорийность 24 ккал
4 добавили себе
Вам нужно
Овощи свежие
Острый перец пири-пири 5 шт.
Перец болгарский 5 шт.
Помидоры (томат) 4 кг
Чеснок 5 шт.
Сахар, мёд, соль
Сахар-песок 400 г
Соль 200 г
Соки, воды, напитки
Вода 5 л
Специи, пряности, добавки
Перец длинный 5 шт.
Столовый уксус 1 ст.
Шаги приготовления
Шаг 1
Помидоры (томат)4 кг
Перец длинный5 шт.
Перец болгарский5 шт.
Острый перец пири-пири5 шт.
Чеснок5 шт.
Вода5 л
Столовый уксус1 ст.
Сахар-песок400 г
Соль200 г

Підготувати перець болгарський , перець гіркий, часник та зелені помідори.

Шаг 2

НАЧИНКА: перемолоти перець болгарський, перець гіркий, часник.

Шаг 3

Надрізати зелені помідори на 4 частинки, заповнити начинкою та зложити в стерелізовані банки.

Шаг 4

підготувати МАРИНАД: на 5 літрів води: - 1 ст. уксусу
- 400 гр. цукру
- 200 гр. солі.

Шаг 5

Всім приємного апетиту!

Смотреть рецепт полностью