YanaBuzinna
четверг, 09.09

Салат "Полуничка"

Порции4
Время30 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияСалаты
СпособКлассический

Салат у формі “Полунички”
Справжній шедевр кулінарного мистецтва!

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 7,94 г
Жиры 7,56 г
Углеводы 3,11 г
Калорийность 111 ккал
нравится
10 добавили себе
Вам нужно
Грибы
Шампиньон 200 г
Масла, жиры
Оливковое масло п/в
Овощи свежие
Лук репчатый 1 шт.
Огурец 1 шт.
Помидоры (томат) 300 г
Птица
Куриное филе 300 г
Сахар, мёд, соль
Соль п/в
Соусы
Майонез 5 ст. л.
Сыры
Сыр твердый 150 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Куриное филе300 г
Шампиньон200 г
Помидоры (томат)300 г
Лук репчатый1 шт.
Сыр твердый150 г
Огурец1 шт.
Майонез5 ст. л.
Сольп/в
Оливковое маслоп/в

Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Обсмажити їх на сковороді в рослинній олії.Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати.

Шаг 2

Шарами викладати інгредієнти в такій послідовності: м’ясо та цибулю.

Шаг 3

Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез.

Шаг 4

Нарізані дрібними кубиками помідори, будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння.
Става готова!Смачного)

Смотреть рецепт полностью