pavliv
пятница, 16.14

Семёновна🥙

Порция1
Время20 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияСалаты
СпособКлассический
Прастой но вкусный салат 🥗
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 2,34 г
Жиры 9,86 г
Углеводы 8,62 г
Калорийность 130 ккал
нравится
3 добавили себе
Вам нужно
Мясо
Колбаса полукопченая 0,3 г
Овощи свежие
Капуста белокочанная 0,5 гол.
Морковь 1 шт.
Перец болгарский 1 шт.
Чеснок 1 зуб.
Рыба и морепродукты
Крабовые палочки 3 шт.
Сахар, мёд, соль
Соль п/в
Соления, овощные консервы и полуфабрикаты
Кукуруза консервированная 2 ст. л.
Соусы
Майонез 3 ст. л.
Специи, пряности, добавки
Перец черный молотый п/в
Шаги приготовления
Шаг 1
Капуста белокочанная0,5 гол.
Крабовые палочки3 шт.
Кукуруза консервированная2 ст. л.
Перец болгарский1 шт.
Колбаса полукопченая0,3 г
Морковь1 шт.
Нашинковуємо половину головкі капусти , якщо капуста тверда розминаємо роками, після того нарігаємо тонкими смужками крабові палички , з кукурудзи зливаємо воду та додаємо ( я брала маленьку баночку ), перець болгарський також нарізаємо тонкими смужками , ковбасу також смужками , моркву тремо на корейській терці всі інгридієнти розмішуємо .
Шаг 2
Чеснок1 зуб.
Сольп/в
Перец черный молотыйп/в
Майонез3 ст. л.
В окрему посудину даємо 3 ст.л майонезу , видушуємо на чесникодвці 1 зубчик часнику , додаємо сіль та перець по бажанню , та все перемішуємо . Додаємо соус до готових нарізаний інгредієнтів та вимішуємо . Подаємо у салатниці.Смачного🥗
Смотреть рецепт полностью