Яйця в хлібній скоринці
Порции | 2 |
Время | 3 мин |
Кухня | Украинская кухня |
Категория | Бутерброды |
Способ | Классический |
Смачні канапки з яйцем
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 11,59 г
Жиры 10,02 г
Углеводы 16,59 г
Калорийность 205 ккал
Вам нужно
Масла, жиры
Подсолнечное масло | 5 г |
Специи, пряности, добавки
Приправа для пиццы | п/в |
Хлеб, сухари, готовое тесто и выпечка
Хлеб пшеничный | 2 шт. |
Яйца
Яйцо куриное | 2 шт. |
Шаги приготовления
Шаг 1
Хлеб пшеничный | 2 шт. |
Витягуємо з хліба мякушку акуратно оставляємо скоринку
Шаг 2
Подсолнечное масло | 5 г |
Ставимо сковородку розігріватися на маленький вогонь щоб скоринка була хрумкою добавляємо пару грам олії
Шаг 3
Яйцо куриное | 2 шт. |
Ставимо хліб з скоринки на сковороду і вибиваємо яйце туда щоб жовток був цілий
Шаг 4
Приправа для пиццы | п/в |
Добавляємо любих приправ
Шаг 5
Обжарюємо по пару хвилин з кожної сторони (1 хв 30 сек) подаємо гарячим смачного!!!