Грибна підлива
| Порции | 3 |
| Время | 1 час |
| Кухня | Украинская кухня |
| Категория | Соусы |
| Способ | Классический |
Цей соуч у мене вийшов найкраще!!!
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 4,11 г
Жиры 4,23 г
Углеводы 4,92 г
Калорийность 69 ккал
Вам нужно
Грибы
| Белый гриб | 0,5 кг |
Масла, жиры
| Льняное масло | п/в |
Молочные продукты
| Сметана | 1 ст. |
Овощи свежие
| Лук зеленый | 3 шт. | |
| Чеснок | 2 зуб. |
Сахар, мёд, соль
| Соль | п/в |
Шаги приготовления
Шаг 1
| Белый гриб | 0,5 кг | |
| Лук зеленый | 3 шт. | |
| Чеснок | 2 зуб. | |
| Сметана | 1 ст. | |
| Соль | п/в | |
| Льняное масло | п/в |
Гриби зварити,порізати!!!Одну цибулину порізати і обсмажити!!Додати гриби і разом обсмажати!!Все остальне вкинути і довести до кіпіня!!!
СМАЧНОГО!!!