Ікра кабачкова
Порций | 5 |
Время | 2 часа |
Кухня | Домашние рецепты |
Категория | Соусы |
Способ | Классический |
Кабачок на терти, поставити тушити на 2 години,додати томатну пасту, пересмажити на олії цибулю і моркву потерту на терку, часник, оцет, сіль, паприку і тушити ще одну годину. Розкласти по банках та пастеризувати.
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,33 г
Жиры 7,3 г
Углеводы 7,51 г
Калорийность 96 ккал
Вам нужно
Масла, жиры
Подсолнечное масло | 500 г |
Овощи свежие
Кабачок | 5 л | |
Лук репчатый | 250 г | |
Морковь | 250 г | |
Чеснок | 100 г |
Сахар, мёд, соль
Сахар-песок | 200 г | |
Соль | 80 г |
Соусы
Томатная паста | 500 г |
Специи, пряности, добавки
Паприка молотая | 10 г | |
Столовый уксус | 250 г |
Шаги приготовления
Шаг 1
Кабачок | 5 л |
Натерти на терку 5л, поставити тушити на 2 години
Шаг 2
Томатная паста | 500 г |
Додати до кабачків
Шаг 3
Подсолнечное масло | 500 г |
Пересмажити
Шаг 4
Лук репчатый | 250 г |
Потерти
Шаг 5
Морковь | 250 г |
Потерти
Шаг 6
Сахар-песок | 200 г |
Додати
Шаг 7
Соль | 80 г |
2 ст.л
Шаг 8
Столовый уксус | 250 г |
Додати
Шаг 9
Паприка молотая | 10 г |
1ч.л
Шаг 10
Чеснок | 100 г |
Почистити і подавити