Натка Кіш
пятница, 18.19

Ікра кабачкова

Порций5
Время2 часа
КухняДомашние рецепты
КатегорияСоусы
СпособКлассический
Кабачок на терти, поставити тушити на 2 години,додати томатну пасту, пересмажити на олії цибулю і моркву потерту на терку, часник, оцет, сіль, паприку і тушити ще одну годину. Розкласти по банках та пастеризувати.
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,33 г
Жиры 7,3 г
Углеводы 7,51 г
Калорийность 96 ккал
4 добавили себе
Вам нужно
Масла, жиры
Подсолнечное масло 500 г
Овощи свежие
Кабачок 5 л
Лук репчатый 250 г
Морковь 250 г
Чеснок 100 г
Сахар, мёд, соль
Сахар-песок 200 г
Соль 80 г
Соусы
Томатная паста 500 г
Специи, пряности, добавки
Паприка молотая 10 г
Столовый уксус 250 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Кабачок5 л
Натерти на терку 5л, поставити тушити на 2 години
Шаг 2
Томатная паста500 г
Додати до кабачків
Шаг 3
Подсолнечное масло500 г
Пересмажити
Шаг 4
Лук репчатый250 г
Потерти
Шаг 5
Морковь250 г
Потерти
Шаг 6
Сахар-песок200 г
Додати
Шаг 7
Соль80 г
2 ст.л
Шаг 8
Столовый уксус250 г
Додати
Шаг 9
Паприка молотая10 г
1ч.л
Шаг 10
Чеснок100 г
Почистити і подавити
Смотреть рецепт полностью