anastasiasenyk
воскресенье, 18.46

Песто з рукули.

Порции3
Время1 мин
КухняИтальянская кухня
КатегорияСоусы
СпособКлассический
Песто— це популярний холодний соус італійської кухні на основі оливкової олії, базиліку та сиру. Зазвичай песто продається в маленьких баночках і має специфічний зелений колір. Песто— це сучасний соус, що походить від дуже старого часникового соусу агліата.
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 8,02 г
Жиры 35,32 г
Углеводы 6,8 г
Калорийность 356 ккал
нравится
5 добавили себе
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Руккола 200 г
Масла, жиры
Оливковое масло 50 мл
Овощи свежие
Чеснок 1 зуб.
Орехи, семечки
Грецкий орех 140 г
Специи, пряности, добавки
Перец черный горошком п/в
Сыры
Сыр твердый 30 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Руккола100 г
Помити руколу та відокремити від стебел.
Шаг 2
Грецкий орех70 г
Почистити горіхи
Шаг 3
Чеснок1 зуб.
Руккола100 г
Грецкий орех70 г
Сыр твердый30 г
Оливковое масло50 мл
Перец черный горошкомп/в
Ці всі інгредієнти подрібнюємо в блендері.
Шаг 4
Смачного!!! Ось такий песто вийшов у нас.
Смотреть рецепт полностью