Alinka19
среда, 13.33

Крем-суп у хлібному горщику

Порция1
Время1 час
КухняУкраинская кухня
КатегорияСупы
СпособКлассический

Суп в хлібному “горщику” не часто побачиш в меню ресторана. А даремно! Адже рецепт чеського супу “Полівка” дуже простий. Спробуйте приготувати суп у хлібі “Полівка” в домашніх умовах. Рідні будуть у захваті!

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 3,38 г
Жиры 1,44 г
Углеводы 6,36 г
Калорийность 78 ккал
3 добавили себе
Вам нужно
Алкоголь
Вино белое сухое (столовое) 600 г
Грибы
Шампиньон кремини 250 г
Зелень и листовые овощи
Укроп 100 г
Укроп зонтичный 50 г
Масла, жиры
Сливочное масло 20 г
Молочные продукты
Сливки 200 г
Овощи свежие
Картофель 100 г
Лук репчатый 70 г
Морковь 70 г
Чеснок 20 г
Соки, воды, напитки
Вода 20 г
Хлеб, сухари, готовое тесто и выпечка
Хлеб ржаной 20 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Шампиньон кремини250 г
Картофель100 г
Лук репчатый70 г
Морковь70 г
Укроп зонтичный50 г
Укроп100 г
Сливки200 г
Вода20 г
Вино белое сухое (столовое)600 г
Хлеб ржаной20 г
Чеснок20 г
Сливочное масло20 г

Цибулю, моркву і гриби обсмажити на олії. Влити вино і випарувати його наполовину. Потім потрібно додати воду і картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити і поперчити. Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.пеції за смаком

Смотреть рецепт полностью