Kristina282018
суббота, 17.03

Курячий бульон

Порции3
Время30 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияСупы
СпособКлассический

Наливаємо в каструлю воду і кладемо туди мясо, коли закипить, зливаємо “першу”воду і повторюємо процедуру, щоб страва не було зажирною. Коли закипить вдруге, кладемо цілу почищену цибулину і нарізати кубіками морквину, додоємо сіль, перець,і спеції за смаком. Хвилин через 30 висипаємо в каструлюнарізану зелень, вимикаємо і даємо настоятися. Поки бульойон настоюється, варимо окремо вермішель3-5 хв. Наливаємо бульойон у тарілку. Додаємо вже зварину вермішель.

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 16,96 г
Жиры 2,37 г
Углеводы 25,02 г
Калорийность 191 ккал
и 2 нравится
5 добавили себе
Вам нужно
Бульоны
Куриный бульон 4 г
Луковый суп (концентрат) 1 шт.
Макаронные изделия
Вермишель 500 г
Овощи свежие
Морковь 1 шт.
Птица
Куриная грудка 4 шт.
Сахар, мёд, соль
Соль п/в
Специи, пряности, добавки
Перец душистый молотый п/в
Шаги приготовления
Шаг 1
Куриный бульон4 г
Куриная грудка4 шт.
Луковый суп (концентрат)1 шт.
Вермишель500 г
Морковь1 шт.
Сольп/в
Перец душистый молотыйп/в

Коли варимо бульйон, ще можна додати корінь петрушки й половину кореня селери.

Смотреть рецепт полностью