Курячий бульон
Порции | 3 |
Время | 30 мин |
Кухня | Украинская кухня |
Категория | Супы |
Способ | Классический |
Наливаємо в каструлю воду і кладемо туди мясо, коли закипить, зливаємо “першу”воду і повторюємо процедуру, щоб страва не було зажирною. Коли закипить вдруге, кладемо цілу почищену цибулину і нарізати кубіками морквину, додоємо сіль, перець,і спеції за смаком. Хвилин через 30 висипаємо в каструлюнарізану зелень, вимикаємо і даємо настоятися. Поки бульойон настоюється, варимо окремо вермішель3-5 хв. Наливаємо бульойон у тарілку. Додаємо вже зварину вермішель.
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 16,96 г
Жиры 2,37 г
Углеводы 25,02 г
Калорийность 191 ккал
Вам нужно
Бульоны
Куриный бульон | 4 г | |
Луковый суп (концентрат) | 1 шт. |
Макаронные изделия
Вермишель | 500 г |
Овощи свежие
Морковь | 1 шт. |
Птица
Куриная грудка | 4 шт. |
Сахар, мёд, соль
Соль | п/в |
Специи, пряности, добавки
Перец душистый молотый | п/в |
Шаги приготовления
Шаг 1
Куриный бульон | 4 г | |
Куриная грудка | 4 шт. | |
Луковый суп (концентрат) | 1 шт. | |
Вермишель | 500 г | |
Морковь | 1 шт. | |
Соль | п/в | |
Перец душистый молотый | п/в |
Коли варимо бульйон, ще можна додати корінь петрушки й половину кореня селери.