Суп "грибний"
Порций | 7 |
Время | 40 мин |
Кухня | Украинская кухня |
Категория | Супы |
Способ | Классический |
Гриби почистити порізати не дуже грубо і не тонко, обжарити на сливочному маслі і вилити в каструлю тоді влити дві літри води кип'ятку, на малому вогні варити пів години. Картоплю порізати і положити в бульйон з грибами. Моркву і цибулю пожарити на маслі додати в суп, посолити, поперчити додати лавровий листок і варити 20-30 хвилин перед подачею додати сметани. Смачного!
Загрузите бесплатно!
Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.
+ Сотни новых рецептов каждый день.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,21 г
Жиры 0,58 г
Углеводы 7,79 г
Калорийность 40 ккал
Вам нужно
Грибы
Белый гриб | 500 г |
Масла, жиры
Сливочное масло | 30 мл |
Овощи свежие
Картофель | 5 шт. | |
Лук репчатый | 1 шт. | |
Морковь | 1 шт. |
Сахар, мёд, соль
Соль | 1 ст. л. |
Соки, воды, напитки
Вода | 2 л |
Специи, пряности, добавки
Лавровый лист сушеный | 2 шт. | |
Перец душистый молотый | 0,2 г |
Шаги приготовления
Шаг 1
Белый гриб | 500 г | |
Сливочное масло | 30 мл | |
Вода | 2 л | |
Картофель | 5 шт. | |
Морковь | 1 шт. | |
Лук репчатый | 1 шт. | |
Лавровый лист сушеный | 2 шт. | |
Соль | 1 ст. л. | |
Перец душистый молотый | 0,2 г |
Рецепт класичного грибного супу