380969900284
среда, 15.55

Суп "грибний"

Порций7
Время40 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияСупы
СпособКлассический
Гриби почистити порізати не дуже грубо і не тонко, обжарити на сливочному маслі і вилити в каструлю тоді влити дві літри води кип'ятку, на малому вогні варити пів години. Картоплю порізати і положити в бульйон з грибами. Моркву і цибулю пожарити на маслі додати в суп, посолити, поперчити додати лавровий листок і варити 20-30 хвилин перед подачею додати сметани. Смачного!
Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,21 г
Жиры 0,58 г
Углеводы 7,79 г
Калорийность 40 ккал
и 1 нравится
2 добавили себе
Вам нужно
Грибы
Белый гриб 500 г
Масла, жиры
Сливочное масло 30 мл
Овощи свежие
Картофель 5 шт.
Лук репчатый 1 шт.
Морковь 1 шт.
Сахар, мёд, соль
Соль 1 ст. л.
Соки, воды, напитки
Вода 2 л
Специи, пряности, добавки
Лавровый лист сушеный 2 шт.
Перец душистый молотый 0,2 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Белый гриб500 г
Сливочное масло30 мл
Вода2 л
Картофель5 шт.
Морковь1 шт.
Лук репчатый1 шт.
Лавровый лист сушеный2 шт.
Соль1 ст. л.
Перец душистый молотый0,2 г
Рецепт класичного грибного супу
Смотреть рецепт полностью